Families voor families

Wat geef je door aan je kinderen?

De kindertijd legt de basis voor de rest van je leven. Dit is de tijd waarin kinderen zich ontwikkelen: in de liefde en veiligheid van hun familie. Op school, op sociaal vlak, met sport, muziek of andere interesses. Als ouder geef je ze normen en waarden mee, vertel je over eigen ervaringen, onderneem je samen dingen en je luistert; naar wat je kind voelt, heeft meegemaakt of geleerd. Je bent er onvoorwaardelijk voor je kind. En je hoopt dat je kind dat ook zo voelt. Praten jullie daar wel eens over?

Ook wij stelden kinderen de vraag: hoe weet je dat papa en mama van je houden?

Families voor Families

Families voor Families biedt Nederlandse families de mogelijkheid families in kwetsbare situaties te versterken en zo een kind daar dezelfde kansen te geven als kinderen hier. Ook met een familiebedrijf kun je op deze manier het leven van kinderen en hun familie blijvend positief veranderen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je personeel te betrekken bij een samenwerking met SOS Kinderdorpen. Hierbij kun je denken aan een gezamenlijke actie, zoals een marathon of challenge.

Persoonlijk contact

Relatiebeheerder Families voor Families

Wil je meer weten over Families voor Families en de projecten die je kunt steunen met je familiebedrijf? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Relatiemanager Families voor Families
donate@soskinderdorpen.nl
T 020 51 21 692
M 06 46 22 16 02

Help een familie overleven

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.