Jaarverslag

In het SOS Kinderdorpen Jaarverslag 2019 laten we zien hoe we samen met u, onze donateurs en relaties, op duurzame wijze het verschil hebben gemaakt in de levens van kinderen, jongeren en ouders wereldwijd. Door ze te helpen met het verbreken van de vicieuze cirkel van kwetsbaarheid, en ze zicht te geven op een toekomst waarin ze voor zichzelf en hun kinderen kunnen zorgen. Familieliefde is daarin het sleutelwoord: het is de kracht en continuïteit van het dagelijks familieleven en de onvoorwaardelijke liefde, zorg en bescherming die de basis vormt voor de gezonde ontwikkeling van een kind, voor blijvende positieve verandering en voor een kansrijke toekomst.

Jaarverslag 2019 resultaten van Nederlandse giften in 2019

SOS Jaaroverzicht

Bekijk ons SOS Jaaroverzicht – het online, verkort jaarverslag over 2019. Met mooie impactvideo’s, verhalen en links naar uitgebreide programma informatie.

Inhoud Jaarverslag 2019

In het SOS Jaarverslag 2019 staan heldere programma informatie, een selectie van door Nederland gefinancierde programma-activiteiten met de bijzondere verhalen van de kinderen, jongeren en ouders die we steunen en onze wereldwijde resultaten, en lees je over onze activiteiten in Nederland, ons (internationale) integriteitsbeleid en de leerpunten en uitdagingen waar we als organisatie voor staan en de doelen die wij in de komende jaren willen bereiken. Vanzelfsprekend leggen we, in het financieel verslag, verantwoording af over de inkomsten en uitgaven in 2019.

.

Papieren jaarverslag aanvragen

Wil je een geprinte versie van het Jaarverslag 2019 opvragen of heb je andere vragen? Dan kun je altijd contact met SOS Kinderdorpen opnemen.

Eerdere uitgaven

Help een familie overleven

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.