Informatie voor sponsoren

Heel erg bedankt dat je een SOS kind sponsort. Hiermee maak je een direct en blijvend verschil in zijn of haar leven. Om het je zo leuk en makkelijk mogelijk te maken hebben we hier praktische informatie, tips en leuke activiteiten voor je op een rij gezet. Veel sponsorplezier!

SOS moeder, Afrika, SOS Kinderdorpen

Jouw maandelijkse bijdrage komt ten goede aan 3 doelen:

  • Het SOS kind en zijn of haar SOS familie: je bijdrage helpt om hen structureel te voorzien in alles wat jouw SOS kind nodig heeft om veilig en liefdevol op te kunnen groeien. Denk aan dagelijkse behoeften als goede voeding, onderwijs, medische zorg, maar ook sport en spel.
  • Het SOS kinderdorp waar jouw SOS kind woont: met je steun draag je ook bij aan de onderhoudskosten van het kinderdorp en alle faciliteiten die hierbij horen, zoals de school en het medische en sociale centrum. Dit is het thuis van jouw SOS kind.
  • De gemeenschap: daarnaast help je ook kwetsbare families uit de directe omgeving van het kinderdorp waar jouw SOS kind woont. Zo zorg je ervoor dat hij/zij kan opgroeien in een veilige buurt én voorkomen we tegelijkertijd dat er nog meer kinderen alleen voor komen te staan.

Tips voor sponsoren

Stuur post

Niets is leuker dan een brief ontvangen en al helemaal uit een ander land. Dit vindt jouw SOS kind ook. Stuur een mooi verhaal over jouw eigen gezin, of een mooie tekening van je kinderen. Het zorgt er voor dat jouw kind je beter leert kennen. Lees hier onze tips.

Bezoek SOS Kinderdorpen

Omdat elk kind natuurlijk een zo normaal en rustig mogelijk leven moet leiden zijn we terughoudend met bezoeken aan de kinderdorpen en programma’s van SOS Kinderdorpen. Het is, onder strikte voorwaarden, wel mogelijk om een bezoek te organiseren. Lees hier meer over deze regels.

Stuur een pakketje

Een pakketje ontvangen is natuurlijk ook helemaal geweldig. Stuur daarom iets leuks naar je SOS kind en zijn familie. Dit kan bijvoorbeeld een mooie puzzel of tekenspullen zijn. Het zorgt in ieder geval voor een nog hechtere band met elkaar. Lees hier onze tips.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.